Zonnepanelen Plaatsen- Onze Diensten - Rodinia.be

Published Apr 28, 22
4 min read

Industriële Reiniging: Reinigingsmiddelen Industrie - Rodinia.be

910 ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING: INGRIJPEND Bekijk de projectvideo Project Unidek Reno, Aero inclusief Unidek Aero Verjonging, Denekamp. Dak renoveren: Wat kost dat in 2022 ?. Scan de QR-code voor meer informatie en een projectvideo van dit project. Het uitgangspunt Het uitgangspunt is een renovatie op gordingen waarbij het complete dakbeschot van een rijwoning wordt vervangen. Bij het vervangen van het dakbeschot is het bestaande isolatiemateriaal verwijderd en kan dit tijdens de geplande werkzaamheden worden vervangen door nieuw isolatiemateriaal.In dit geval geldt voor het dak de nieuwbouweis van R c 6. 0 - Oog voor detail bij plaatsen van plat dak.. Waarom Unidek Reno, Aero? Unidek Reno, Aero is hét alles-in-1 dakelement voor dakrenovatie op gordingen van bestaande woningen en scoort op alle fronten 3x beter dan andere dakelementen: sneller, sterker en de dakelementen bieden nog meer duurzaam wooncomfort.

Unidek Kolibrie is een dakelement zonder randhout en met stootvaste witte zichtzijde (Scheuren in de muur duurzaam herstellen). Meer informatie over het Unidek Kolibrie dakelement is te vinden op De renovatie in het voorbeeld is uitgevoerd met het Unidek Reno, Aero dakelement met een isolatiewaarde van R c 6. 0. Dit dakelement heeft enkele waardevolle voordelen ten opzichte van het Unidek Kolibrie dakelement.Hiermee worden onnodige koudebruggen voorkomen doordat de dakelementen naadloos op elkaar aansluiten. Tevens zijn grote overspanningen te realiseren. De bouwdetails voor Unidek Reno, Aero staan vermeld vanaf pagina 3 van de bijlage 'Oog voor detail'. Dakwerken Op Professioneel Niveau - specialist. Voorkom koudebruggen Koudebruggen zijn warmteverliezen. Prijsofferte zonnepanelen plaatsen- specialist. De voornaamste oorzaak van het ontstaan van koudebruggen is dat de isolatielaag tussen twee constructiedelen onderbroken wordt door constructiedelen met een andere R-waarde dan de isolatielaag.Hierdoor kan op deze koudere plaatsen eerder condensatie optreden waardoor schimmel- en vochtproblemen kunnen ontstaan (Een plat dak heeft een hellingsgraad van maximaal 8 graden.). Door de constructiedelen gelijkwaardig te isoleren en de koudebrug in te pakken met isolatiemateriaal kunnen onnodige warmteverliezen worden voorkomen. Randafwerking Randafwerking zoals boeiboorden zijn eenvoudig te realiseren door middel van bevestiging aan de verstijvers, die aan de langszijden goed zichtbaar zijn.

Dakraam Het plaatsen van een dakraam is erg eenvoudig bij het Unidek Reno, Aero dakelement. Het speciaal voor de Unidek Aero dakelementen ontwikkelde Unidek Aero Dakraamkozijn kan namelijk zonder raveling gemonteerd worden. Het aanbrengen van extra gordingen of slapers is dus niet nodig. Het Unidek Aero Dakraamkozijn kan direct aan de verstijvers worden bevestigd (Dakwerken Op Professioneel Niveau - specialist).

Oplossingen Voor Zonnepanelen Plaatsen- Rodinia.be

Sporenkap? In het geval van dakrenovatie op sporen is Unidek Reno Sporen de beste oplossing. Dit is een dakelement speciaal ontwikkeld voor na-isolatie op een bestaande sporenkap. Het dakelement is tijdens verwerking goed beloopbaar dankzij de sterke damp-open folie (zonnepanelen plaatsenEn Industrieel Onderhoud - specialist). De zelfborende schroeven en overlappende folie met plakstrip maken een snelle en simpele montage mogelijk.

Slank overstek Een overstek biedt in de zomer bescherming tegen de zon. Zo blijft de woning koel. In de winter staat de zon lager en schijnt onder het overstek door. De woning wordt dan door de zon verwarmd - zonnepanelen plaatsen- Onze Diensten - specialist. Mocht de stap naar label B in de toekomst worden vervolgd met de stap naar passief dan draagt een overstek bij aan de eerste energiebesparingen.

Realisatie van een slank overstek bij hogere R c -waarden is makkelijk te realiseren met de oplossing Unidek Aero Verjonging. Dit is een snelle en eenvoudige manier om op het werk een fraai overstek te realiseren. Bij Unidek Aero Verjonging wordt een houten overstekklos aan de onderzijde in het dakelement verlijmd - Scheuren zijn veelal het gevolg van bouw- of constructiefouten of van een veranderingen in de constructie.

Hierop wordt een 18 mm WBP multiplexplaat bevestigd zodat het dakelement aan de bovenzijde verlengd wordt. Daarop kunnen tengels, panlatten en voorzieningen voor de goot worden vastgezet. zonnepanelen plaatsenLeuven - specialist. Kijk voor meer informatie op Luchtdichtheid Het Unidek Reno, Aero dakelement is verkrijgbaar in R c -waarden tot en met R c In combinatie met de luchtdichte toe - behoren van Kingspan Unidek wordt een uitstekend luchtdicht resultaat gerealiseerd.

Navigation

Home